Friday, May 05, 2006

ruskipuski

Torsdagen förgylldes av bland annat ryss-bowling. Dvs bowling som med knöliga klot på en bucklig bana och en personlig tant som skrev upp ens poäng. Posten var en annan hyvens upplevelse. Lite diverse köer ( trängningsfenomenet upprepat. svar ja ) och olika diskar för olika ändamål. Sedan fem hundra olika frimärken på varje vykort.

Vi käkade grym libanesmat på kvällen, för fem personer inklusive dricka och massa mat blev det motsvarande 350 spänn. Då har man råd att bjuda! Med oss var en kollega till Esbjörn, en gullig indisk/amerikansk tant som jobbade med ett socialt projekt åt ett fett ameriakanskt internetbolag. Hon åker hit och "lär" kirgiserna ett å annat och följer sedan upp det med jämna mellanrum. Det är en "present" från internetföretaget och minst sagt en winwinsituation för alla parter.

Idag har vi suttit i lotusställning och druckit te och ätit trokad frukt, nötter och dadlar i flera timmar på ett usbekiskt plejs. Alla tiders!

Imorgon drar vi till Chong Kemin och vandrar. Ska bo på ett pittoreskt vandrarhem.
Ikväll är det stor middag på ett ställe utanför Bishkek med magdansöser som gäller. Kollegor till charlotte och esa kommer med oss. Ska bli najs.

För övrigt äter vi HELA TIDEN. Men vi passar på, ute på landet lär maten vara av inälvskaraktär så vi kommer nog svälta under resten av trippen.

Dasvedanja.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bowling med knöliga klot låter spännande, då är plötsligt alla slavar under slumpen och lika usla.
Måste va skönt.

Ser fram emot fler rapporter!

Kram

12:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kul att semestra lite vid sidan av allfarsvagen om man sager sa!! Har ni sett eller hort nagot om vad folk sager om 'the tulip revolution'? Ha det gott, manga kramar T

1:05 PM  

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se