Friday, July 31, 2009

töppless

Häromdagen diskuterades den STORA frågan om varför vi inte solar toppless längre i studio ett (!). Det var ju så stort på 80 och i början av 90-talet.

En forskare av något slag menade att det nog beror på att vi är rädda för hudcancer och därför skyler våra ljuver. Näe, don't think so. Då borde ju burkquinin ha slagit igenom med råge. Och det har den ju inte.



Någon annan menade att det beror på den översexualisering som råder av kvinno (och mans) kroppen. Att om man blottar en lök så blir det "sexfeelings" och uppståndelse. Där kanske det finns en poäng.



Annars tror jag det beror på tre saker:

1. modet. det är mer mode i bikins nu och då blir det en snygg helhet med topp och trosa.

2. brösten på de som hade sina glansdagar på 80 och 90talet är inte var de har varit. Antingen är det taxöron alternativt hängbröst eller så har silikon pumpats in - och även om silikonbröst idag är en (sjuk) norm så är det inget som man vill flasha med så till den milda grad att man flashar köpebröna.

3.man har kommit på att det inte spelar roll om brösten är vita när resten av the booty är brun, solbrännan är inte allt längre. men det var den på 80talet och i början av 90talet. Ja, så var det - det var ALLT att vara brun. Var man inte brun så fanns man inte. Solarierna gick varma och bronzepudret och kastanjevattnet sålde såsom aldrig förra. Härliga tider.



Filosofiska tankar från Jenny

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Bloggtoppen.se